top of page

Školní turnaj Ragby, 17. listopadu 2021



Na turnaj byly pozvány děti ze škol Prahy 6, na kterých pořádáme kroužek ragby, ale i kamarádi z okolí Prahy 6 a hráči z Ragby Olymp. Z důvodu omezení na školách se nám nepodařilo zajistit celé školní týmy, děti se však rozdělily a startovaly za svojí školu nebo za školu v nejbližším okolí.

Celý turnaj odstartoval v 15 hodin a hrálo se na třech hřištích současně. Děti si vyzkoušely formu tag ragby, které je více méně nekontaktní a nenáročná na provedení techniky. V turnaji předváděly pěkné výkony i děti, které byly teprve začátečníci. Rodiče z pozice diváků měli omezený vstup na plochu z důvodu zajištění hygienických opatření.


Závěrečné vyhodnocení, včetně předání cen, proběhlo v 17 hodin. Všechny týmy byly obdarovány drobnými cenami, celkové pořadí nebylo určeno. Smyslem turnaje byla především zábava a umožnit dětem strávit sportovní odpoledne s kamarády, při které žáci uplatnily ragbyové dovednosti získané během kroužků či při výuce probíhající na školách. Během turnaje bylo zajištěno občerstvení i dostačující pitný režim.




bottom of page